3.12.2007

Joulu on taas....

Joulukuun tilastoja on alettu jo kovaan tahtiin keräämään. Heti 1. päivänä piti olla isompikin satsi paikalla, mutta yksin joutui pelaamaan! Nyt kun muutama päivä on mennyt on Jalpertti käväissyt kentillä, mutta viimekuun tilastokuningas markulli loistaa poissaolollaan!

Olisiko Markullille tullut BF2 yliannostus - tai sitten meni viikonloppu toisenlaisissa riennoissa!

Aloitin uuden kuun uudella SFn puolella. Markulli ja Jalpertti ovat saaneet minut innostumaan Warlord kentästä - varsinkin ajoneuvojen kanssa. Siellä pelailen mieluiten Engineeriä, jolla on antitank-miinoja. Olen oppinut aika viheliäiseksi miinojen viljelijäksi ja saan kohtalaisen pahaa jälkeä aikaiseksi niillä. Se on ollut aika hauskaa, mutta ei sillä mihinkään aivan hirvittäviin tappo- tai pistelukuihin pääse.

Olin jo jonkin aikaa pelannut Warlordia Engineerinä, kun katsastin tilastoja. Olin yksin tilastoissa, eli lähes kaikessa #1 mutta yleensä niin hyvä pistekeskiarvo oli joulukuun osalta vain 1.8 luokkaa! Yleensä olen ollut siellä kahden pinnassa. Viimekuussa Jalpertilla ja Markullilla oli pistekeskiarvo 1.9 tienoilla, joten eihän tämä vetele. Siirryin perinteiseen pistepakkiin eli lääkintämieheksi.

Ja voi herran jestas sentään millainen lääkintämies sitten olinkaan. Pisteitä tuli aivan mukavasti ja 64 hengen likipitäen täydellä palvelimella olin lähes jatkuvasti koko pelin 3 parhaan joukossa (mitalia rintaan). Kun katselin vähän tilastoja oli ne ihan mukavaa luettavaa; Yhden kierroksen aikana esim. 33 herätystä ja 16 parannusta. Samaisella kierroksella olin kiistaton ykkönen myös tiimipisteissä, joita tuli yhden kierroksen aikana peräti 84 kpl!

Kaikella tällä tahkoamisella sain minuuttikeskiarvonkin nousemaan peräti 2.85 asti. Nyt ajattelin vähän pelata muitakin kittejä, mutta pakko se on sanoa, että Medic roolissa pisteitä tulee selvästikin enemmän! Karkandin kaduilla on lääkärinä kiva kävellä, kun vaivaisia riittää ja jokainen hoitotoimenpide palkitaan muhkeilla pisteillä.

Ei kommentteja: