29.12.2007

Gamepad:in konffausta

Nyt kun Jamppu on tehnyt pelaamisen jo välineurheilun puolelle, olen päättänyt tilata itselleni joystickin helikopetria varten. Arvioitu saapumisaika 2-3 viikkoa. Ajattelin kuitenkin tähän laittaa nyt omat ohjeeni gamepadin konffaamiseksi pelille, kun tuo lentokoneella lenneskely jo toimii aika mainiosti...

Ensiksikin konfiguraation näyttää samalta sekä helikopterille että lentokoneelle. Muutin kuitenkin yhtä kohtaa toisinpäin. Eli tältä näyttävät kontollit BF2:ssa:
LENTOKONE


HELIKOPTERI


Oman Saitekin puolella näppäimet mappautuvat näin:


Tuossa kun noita konffaili, niin huomasin itselleni olevan helpompi lentokoneella oikean puoleinen tappi laittaa siten, että kun sitä työntää ylöspäin niin lentokoneen nokka menee ylös (ja päinvastoin). Helikopterilla siis se on toisinpäin.

1 kommentti:

Jamppu kirjoitti...

Mainiota! Nyt kun minulla on PADi on hyvä pistää heti kättelyssä asiat kohdalleen. Myöhemmin on vaikeaa oppia pois pahoista tavoista. Tossa oli ihan mainioita vinkkejä mun oletus conffiin verrattuna - mm. se, että kannattaa aktiivikäytössä oleva ohjaustatti laitta eri puolelle kuin noi päällä olevat napit... Aika pitkälle varmaan toteutan tätä conffia - vähän ehkä muotoillen ;)