4.9.2007

Vuosaari takes the challenge!

Vielä kaksi (?) päivää pelikaupan mukaan, kunnes peli tulee postitse!

Tosiaan tuli kierrettyä pääkaupunkiseudun Gigantit ja osa Anttiloista, mutta ei sitä Complete Collection:ia vaan löytynyt mistään. Lopuksi netti käteen ja hakemalla löytyi Espoosta pieni pelikauppa, josta puhelintiedustelun jälkeen sanottiin löytyvän 3 kpl hyllystä. Seuraavana päivänä ruokatunnilla paikalle toteamaan, että nekin olivat menneet, joten ei muuta kuin maahantuojalta tilaukseen ja postitse jälkikäteen kotiin.

Nyt vain arvelluttaa koneen tehot, joten ensi viikolla täytyy mennä kauppaan ostamaan kunnon pöytäkone. Aloitellaan nyt ensin kannettavalla loppuviikosta, mutta täytyyhän sitä saada kunnon mylly alle...

2 kommenttia:

Jamppu kirjoitti...

No huh huh,
Toi masiina mihin linkki oli on aikasen törkee. Näyttiksenäkin vaatimaton täysi DX10 tuella oleva Geforcen erillisellä 5,25" ohjauspaneelilla varustettu vimosen päälle tehokas vehje. Prossunakin vaatimaton kaksiytiminen. Mullakin on kaksi ydintä mutta hertsejä ei ole tollasta määrää... Ehkä tolla sitten tappaa BF2:ssa paremmin ;)

Jamppu kirjoitti...

Jalpertti muuten sanoi, että Kuopion Prismassa noita BF2 Complete Collection levyjä oli hyllyt notkuen ;) Eli jos vielä tulee lisää porukkaa tiimiin, niin tilataan Jalpertilta pelivälineet!

Pelivälineistä tuli mieleen, että mullahan on taistelukentille omat aseenikin...

Makroja en ole siihen vielä dusannut, mutta muuten soveltuu peliin paljon paremmin kuin perusnäppis. Mulla ainakin nuo kirjaimet tuppasi menemään hädän hetkellä sekaisin. Tällä näppiksellä on homma paljon helpompaa.