8.11.2007

Taistelupäiväkirja 8.11.2007

Sain tuossa juuri itselleni viimeiset Expert-tason merkit, eli Engineerin Combat ja korjaus merkit. Muuten kaikki Ribbonit ja Badget ovat pelituntien osalta saavutettu, joten seuraavaksi alkaakin tankkien, lentokoneiden ja helikopterien kanssa pelailu. Pistekeskiarvo on mennyt alamäkeä, kun ei noilla tietyillä kiteillä oikein katumaastossa pärjäile.

Täytyy myöntää, että EA on laittanut aikamoiset pisterajat tiettyihin merkkeihin. Varsinkin tuo Engineerin Badge 20 korjaupisteen osalta on melkoinen, kun 10 pisteen saavuttaminenkin vaati suuren urakan. Onneksi löytyi kerrankin hyvä sessio Warlord-kentästä, jossa vastapuoli laittoi matalaksi tykit, trailerin ja UAN:n jatkuvalla syötöllä. Samalla sai hyvin tappojakin aikaiseksi, kun kavereille näytti olevan tärkeämpää saada laitteet alas kuin pitää huolta omasta hengestään...

Välineurheilu on aina paikallaan, joten viime reissulta ostin itselleni kunnon Gamepadin lentokonetta ja helikopteria varten.Asentelin sitä tuossa aikani ja ainakin pikatesti helikopterilla oli aika hieno! Katsotaan miten käy kun oikea action alkaa.

Ei kommentteja: