28.11.2007

Peli kulkee ja kansa huvittuu

markullin peli on sairaanloista ainakin peliajan valossa. Kaverin tavoitteena on tällä hetkellä tehdä joka päivä 500 pistettä - ajasta viis. Tällä tahdilla markulli pääsee vielä tänä vuonna seuraavaa ylennykseen - sairas mies.

Hakkis on innostunut. Kehuu peliä paljon paremmaksi kuin bf 2142:sta, jossa hän oli mukana klaanissamme - tosin aika huonolla menestyksellä. Peli ei kai oikein sytyttänyt. Nyt uhoa riittää enemmän. Hakkis on omistanut pelin vasta muutaman päivän, joten ei sitä nyt vielä voi sanoa miten Hakkis tulee pärjäämään. Pinus64 ei olisi vielä niin pitkällä karkumatkalla kuin me muut jo ollaan pisteissä...

Itse olen vähän hurahtanut tuohon piparimagneetti osastoon - eli erilaisten kunniamerkkien metsästykseen. Melkein kaikista mitaleista on jo perusversiot - vielä puuttuu muutama SF erikoismerkki! Ihan kivaa vaihtelua on ollut pelata eri kiteillä, vaikka pistekeskiarvoon sillä onkin ollut heikentävä vaikutus.

Jaa pitänee lopettaa ja lähteä pelaamaan. Nähdään taistelukentillä sotilas.

2 kommenttia:

Markulli kirjoitti...

Ai sairasta meikäläisen pelaamisaika? Tuohan on vain kateellisen panettelua, kun te muut ette pääse pelaamaan niin paljoa kuin haluaisitte. Tuosta hyvästä saat Ka-Bar:in vielä kolmannen ja neljännen kylkiluun väliin, jos ollaan eri puolilla :)

Jamppu kirjoitti...

Sen kun näkis!