26.10.2007

Ylennystä pukkaa...


Ei voinut olla päästämättä Jamppua liian kauaksi pisteissä eteen, joten tässä tuli otettua viime hetken kiri samalle sotilasarvolle. Nyt siis molempien arvo on "Gunnery Sergeant", eli olisikohan tuo SA:n vääpeli.

Jukkakin on päässyt jo toiseen ylennykseen, eli taas hänellekin aukeni uusia parempia aseita, joten odotettavissa on lisää ruumiita kentällä.

Huomasin tuossa itse merkkejä tavoitellessa, että "Veteran" merkkien saaminen edellyttää ensin määritellyn tuntimäärän pelaamista, ennenkuin seuraavaksi saavutettu tappoluku per kierros (tai toimintapisteet) antavat uuden merkin. Tässä siis tosiaan tulee ensin pelailla tasaisesti kaikilla kiteillä, jos haluaa merkkikokoelman kirkastuvan...

Itse olen nyt aloittanut teemaviikon räjähteillä, koska tuo Jari on niiden kanssa aivan lyömätön. Olen saanut maistaa miinoja useampaan kertaan, ja tosiaan jo myös muutaman kerran saman minuutin aikana! Täytyy opetella taitoa, kun seuraavan merkin vaatimuksena on 20 tappoa räjähteillä yhdessä kierroksessa.

Ei kommentteja: