1.10.2007

Syyskuu 2007 tilastoanalyysi

Jalpertin ja markulli_fin välinen pistetaistelu meni 298 pisteen kaulalla Jalpertille. Molemmilla oli haasteita peliajan löytymisen kanssa, kun toinen oli Helsingissä ja toinen taas ei ;)

Mielenkiintoista kyllä, markulli_fin tiimipisteet olivat taas reilusti paremmat. Tämä johtunee erilaisesta pelityylistä. Jalpertti on varmasti pelannut enemmän snaipperia, joka on perinteisesti yksinäinen susi. Me markulli_fin kanssa oltiin syyskuussa varsinaisia mallisotilaita ja marssimme täysin ryhmänjohtajan komennuksessa.

Pinus64kin alkoi viimemetreillä päästä pelin makuun. Verkko-ongelmien ratkettua alkoi tappojakin tulla, mutta se ei ihan riittänyt vielä syyskuun tilastojen kärkikahinoihin.

Puukotuksia tehtailivat enemmänkin 2142 veteraanit. Tosin Jalpertin snaippausinto näkyy näissäkin tilastoissa. Snaippaaja ei paljon puukota. Siitä huolimatta 7 onnetonta käveli päin Jalpertin puukkoa.

Jos tilastoissa näkyisi räjähteet, niin siinä Jalpertti varmasti pätisi... taidankin lisätä sen tilastoihin nyt!

NOIN

Siinä ei ole kahta sanaa sanottavana... Jalpertilla pommitappoja on 206. Toiseksi paras on jamppu_fi jolla on jopa 23 pommitappoa.

Ei kommentteja: