5.2.2008

Jalkaväkimiinat kunniaan


Usean kierroksen rämmittyäni vihdoin pääsin palvelimelle, jossa kierros kesti riittävän kauan tuon pitkään havittelemani Explosives Expert Badge:n saamiseksi. Nyt on sekin sitten plakkarissa.

Seuraavaksi tavoitteena onkin Aviator Badge, joten loppukuun tilastot eivät tule olemaan mitenkään mairittelevia...

3 kommenttia:

Jamppu kirjoitti...

Congrats! Pelästyin jo, kun näin pränikän, että olisit saavuttanut sen pikäaikaisen paiseen persuuksissa: eli aviatorin! Mutta onhan tämäkin saavutus.

Se on ihan hyvä, että tilastosi laskevat hiukan, sillä tilastosi tässä kuussa ovat olleet AIVAN tolkuttomat! Pistekeskiarvosi on koko BF historiasi korkeimmat, sillä keskiarvo oli jo pitkälti yli kolmen! Tappojakin tuli jo minuuttitahdissa! Lisäksi tuo tiimipisteiden määrä on ollut harvinaisen korkea varsinkin, jos olet enimmäkseen ollut miinamiehenä! Kyllä tilastot viittaavat vahvasti lääkintämiehen rooliin...

Markulli kirjoitti...

Jeps. Suurin osa peliajasta on ollut miinamiehenä, mutta välillä lekurina, osittain siksi että kuoleman jälkeen olen muuttunut lekuriksi ja välillä ihan vain huvikseen, että tuntuma pysyy päällä.

Varsinainen paise on kyllä edelleen tuo Heli Badge SF:n puolella, joka on yksi vaikeimmista...

Markulli kirjoitti...

Niin ja vinkkinä kaikille: kannattaa pelata sitä AGT:n USAn puoleista palvelinta, siellä on pelkkiä aloittelijoita jatkuvasti mukana...