4.1.2008

Lentokonekokemuksia

Hävittäjät:
F18 (USA)
F35B (USA)
J10 (PLA)
MiG29 (MEC)

Pommituskoneet:
F15 (USA), 2-paikkainen
Su30 (PLA)
Su34 (MEC), 2-paikkainen

Lentokoneet ovat todella erilaisia, niin lentää kuin myös muilta ominaisuuksiltaan. Tästä johtuen on myös huomattu, että monet pelaajat pelaavat vain tiettyjä kenttiä JA tiettyä puolta, jotta saavat käyttöönsä tietyn koneen (siis J10:n).

Parhaat koneet ovat J10, F18 ja MIG29, selkeästi. Ne hakkaavat lentonopeudessa ja käännösnopeudessa F35:n ja kaikki pommituskoneet. Ainoat "tasavertaiset" parit/kentät ovat ne, joissa on J10 vs F18 (tosin J10 on paras kaikista) ja Mig29 vs F18.

Omalta osaltani olen tehnyt seuraavia havaintoja taktiikasta:
- pommituskoneilla on hankala ampua hävittäjää alas, koska niiden lentonopeus on huomattavasti heikompi. Tästä syystä niillä kannattaa lentää vain korkealla ja tehdä nopeita syöksypommituksia.
- kaikki ohjukset seuraavat F35B:tä vaikka kuinka yrittää kiemurrella ja heittää flareja, mutta F18, J10 ja Mig29 pääsevät niitä jopa karkuun!
- J10, F18 ja Mig29 flare hukkaa useimmin ohjukset.
- kannattaa lentää pommitusmoodissa mahdollisimman paljon, ja aina välillä pistää ohjus moodi päälle sekunniksi pariksi jotta näkee muita lentohärveleitä. Itsehän heti huomaa kun tutka pärähtää päälle jos itse on toisen tähtäimessä.
- J10 on selvästi myös vahvin kone ohjuksien ym. tulen osumille, kun taas F35B on toinen ääripää. F18 ja Mig29 ovat aika hyviä, mutta kaikki pommittajat ovat myös heikompia.

Toivottavasti nämä tipsit auttavat jatkossa muita klaanilaisia...

2 kommenttia:

Jamppu kirjoitti...

No nyt tuli hyödyllistä tietoa! Mitään näistä en nimittäin tiennyt. Luulin, että nuo ovat kaikki hävittäjiä, joilla on vain pieniä eroja ominaisuuksissa!

Tässä valossa on itsestään selvää, että pommittaja ja hävittäjä painivat aivan eri kategorioissa! Olenkin ihmetellyt miten minua pestään välillä mennen tullen ja toisinaan pärjään itsekin lentotaisteluissa.

Mistä eri koneet tunnistaa? Eli kun näyttäisi siltä, että kentissä on sekä hävittäjiä, että pommittajia, niin mistä tiedän mikä on mikin (tai pitäisikö sanoa MIGin ;)

Kaikkiaan loistava informaatiopaketti.

P.S. joko on helijoikkari tullut?

Markulli kirjoitti...

Ei ole helijoikkaria, eilen taisin säikäyttää naapurinkin kun sain pienen raivokohtauksen kierroksen loputtua kesken juuri ennen ratkaisevaa tappoa. Hyvä etten heittänyt koko tietokonetta seinään, sen verran otti pataan. Ihmettelen, miten pieni tietokonohjelma voi aiheuttaa noin kovia reaktioita pienessä ihmisessä...

Koneet tunnistaa ulkonäöllisestikin, eli pommikoneissa on tosiaan 5 pommia siipien alla. Ja hävittäjät pitää oppia tuntemaan, tulevat nimittäin aina samaan spawn kohtaan kentissä.